De 3e missionaris uit Indonesië werd op 31 maart jl. verwelkomd in Nederland.

De montfortanen zijn verheugd u kennis te laten maken met Pater Sintus Depa, een jonge priester en een van de drie Indonesische confraters die de missie van de montfortanen in Nederland zullen voortzetten. Sintus werd geboren op 3 april 1991 op het Indonesische eiland Flores en is op 31 maart 2023 in Nederland aangekomen. Samen met de beide confraters, die eind 2018 reeds in Nederland arriveerden, heeft hij zijn intrek genomen in het klooster van de montfortanen te Schimmert, van waaruit zij hun dagelijkse werkzaamheden zullen uitvoeren.

Op 1 oktober 2022 werd Sintus Depa in Indonesië tot priester gewijd. Hij ziet het als zijn roeping als priester/missionaris in Nederland werkzaam te zijn. We zijn dankbaar voor zijn toewijding, alsook de toewijding van Stefan Musanai en Charles Leta, en wensen hen veel succes in hun belangrijke werk voor de gemeenschap in Nederland.

Op de website vindt u meer informatie over de montfortanen en hun missie in Nederland. We hopen dat de artikelen u inspireren om bij te dragen aan ons werk voor een betere toekomst. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van u te horen.